Krijgen we een echte winter?

Foto: Archief HN

WINSUM – Op de eerste dag van de meteorologische winter deed weerman Piet Paulusma zijn jaarlijkse wintervoorspelling:”Haal de schaatsen maar alvast van zolder.”

Lukt het nog niet om een betrouwbare ijsvloer op onze baan te hebben  dan hebben we voor onze leden dit seizoen nog twee mogelijkheden om gratis te schaatsen op het ijs van Kardinge; zaterdag 28 december van 17 tot 19 uur met medailleschaatsen voor kinderen en zaterdag 22 februari 2020 van 16 tot 18 uur, zo laat het bestuur van de Winsumer IJsbaan weten.

Aanmelden voor 28 december kan t/m vrijdag 27 december door een mail te sturen naar [email protected]. Geef daarbij aan met hoeveel personen u  komt, graag het aantal kinderen apart vermelden. Op vertoon van uw lidmaatschapskaart van seizoen 2019-2020 kunt u dan naar binnen. Vergeet ook muts (of helm) en handschoenen niet. Vervoer is op eigen gelegenheid.

Bent u nog  geen lid?

Als u een mail stuurt met uw gegevens, dan maken we dit zo spoedig mogelijk in orde. Zodat u ook gebruik kunt maken van dit aantrekkelijke aanbod. Met één keer schaatsen als gezin is het lidmaatschap van de Winsumer IJsbaan van €12 er namelijk al uit. Ter vergelijking een ochtend schaatsen op Kardinge kost met een gezinskaart normaal €17,70.

De bovengenoemde data voor Kardinge gelden niet  als er op onze eigen ijsbaan betrouwbaar ijs ligt, want in dat geval zien we uw graag aan de Netlaan 1b.

 

 

Reacties