Prachtige Levende Kerststal bij Garnwerd aan Zee

GARNWERD – Bij Garnwerd aan Zee is weer een Levende Kerststal georganiseerd. Het tweedaagse kinderevenement beleeft alweer de vierde editie en is gratis toegankelijk. Vele ouders met kinderen hebben maandag de weg naar Garnwerd al weten te vinden. Vandaag gemist? Morgen krijgt u een herkansing !

Het evenement is drie jaar geleden tot stand gekomen als activiteit voor kinderen tijdens de kerstvakantie. Het bleek een enorm succes en het evenement werd goed bezocht. Vanaf 2016 is de Levende Kerststal een mooie traditie geworden op de twee dagen voor Kerstmis. Net als voorgaande jaren zijn ook de kameel, ezels, geiten, schapen, pony’s en nog veel meer dieren van de partij. Daarnaast zijn ook de Wijzen uit het verre Oosten, engel Gabriel, de schaapsherder en natuurlijk Jozef, Maria en het kindje Jezus weer aanwezig. Voor kinderen is er van alles te beleven. Zo kunnen zij broodjes bakken bij het vuur, geschminkt worden, luisteren naar een spannend verhaal die wordt voorgelezen door de enige echte kerstman en in het restaurant kan er uitgebreid worden geknutseld.

Gezellige kerstsfeer aan het Reitdiep in Garnwerd

Kortom, plezier met dieren, genieten van het decor met heerlijke winterse lekkernijen en kerstmuziek op de achtergrond maken de start van de kerstdagen bij Garnwerd aan Zee compleet.

De Levende Kerststal is morgen – dinsdag 24 december – te bezoeken van 12.00 tot 20.00 uur.

Auwert Postmus ging voor HogelandNieuws maandag aan het eind van de middag even langs en maakte een sfeerimpressie, zie fotoserie.

Reacties