Gratis Nieuwjaarsles Tai Chi in Uithuizen

Foto: Pixabay

UITHUIZEN – Beweegvereniging Tai Chi Uithuizen ‘Zuanshi’ biedt op dinsdag 7 januari 2020 een gratis nieuwjaarsles aan. Deze les wordt georganiseerd door Yvonne Huizinga in samenwerking met ‘Het Hogeland’ voor een gezondere en vitalere gemeente.

Iedereen kent het wel, zodra de jaarwisseling start strooiien mensen met goede voornemens. Meer bewegen, gezonder leven, van mijn stress of depressie afkomen etc. Vaak zijn deze voornemens goed bedoeld maar houd het niet langer dan 1 of 2 weken stand.

Mensen voelen toch vaak een drempel om deze welgemeende voornemens na te blijven streven. De oplossing hiervoor is het doen van Tai Chi en Qi Qong. Laagdrempelig en toegankelijk kan iedereen zonder uitgeput naar huis te gaan lekker bewegen.

We willen een gezonde en vitale gemeente ‘Het Hogeland’. Ontdek jezelf en laat de ‘Zuanshi’ ( diamant ) vanuit jou hart schijnen op deze nieuwjaars bijeenkomst. Geinteresseerd?

U kunt gewoon langskomen op dinsdagavond in de gymzaal aan de J.F. Kennedylaan 22, 9982 KB te Uithuizen. De les start om 20:30 – 21:30 uur en staat onder leiding van Yvonne Huizinga die voor meer informatie te bereiken is op: 06-14925624

Reacties