Spellen spelen en tekenen in De Holm

Foto: HogelandNieuws

DEN ANDEL – Het nieuwe jaar start met nieuwe activiteiten in De Holm in Den Andel. Elke tweede en vierde vrijdag van de maand kunnen er bordspellen gespeeld worden en kan er getekend worden.

Als je uitgekeken bent op Catan, risk of monopoly en ticket to ride te eenvoudig vindt dan ben je welkom op de bordspelavond in de Holm. Met een groep mensen spelen we spellen als Wingspan, Rovers van de Noordzee, Rajas van de Ganges, de reizen van Marco Polo en veel andere spellen. Dankzij een actieve bordspelverzamelaar in het dorp zijn er honderden titels beschikbaar. En natuurlijk kan je dat spel dat je al een aantal jaren in de kast hebt liggen ook meenemen om eens een keertje te spelen. De spelregels worden indien nodig uitgelegd en we spelen om er een gezellige avond van te maken.

Teken je graag en wil je dat samen met een aantal anderen doen dan ben je welkom in de Holm. Gezellig met een aantal mensen tekenen, elkaars werk bekijken en elkaar tips en trucs aan de hand doen. Nadrukkelijk geen les maar gezellig in een groep aan de slag. Je moet zelf wel je eigen papier en tekenmateriaal meenemen.

Bordspellen spelen en tekenen. Elke tweede en vierde vrijdag van de maand. De eerste keer is vrijdag 10 januari. Aanvang is om 19.30 uur. Er wordt een vrijwillige bijdrage voor de koffie en thee gevraagd. Je vindt De Holm aan De Streekweg 41 in Den Andel. Als je komt hebben we graag dat je je aanmeldt. Dat kan via [email protected] of [email protected]

 

 

 

 

 

Reacties