Roy Kamps keert terug bij VV Noordwolde

Voorzitter Boldewijn Noordveld blij met terugkeer Roy Kamps
Foto: VV Noordwolde

NOORDWOLDE – Roy Kamps wordt komend seizoen (weer) hoofdtrainer VV Noordwolde. De afgelopen weken hebben het bestuur van de zaterdagderdeklasser en Roy Kamps meerdere gesprekken gevoerd – waaronder ook met de selectie – en zijn daarna tot een akkoord gekomen. De in Bedum woonachtige Kamps volgt Simon Schuil op, die naar Omlandia vertrekt.

De 35-jarige oefenmeester komt zo – na 2 jaar VV Niekerk en 1 jaar Aduard 2000 – weer terug op het vertrouwde nest. Hij was ook al van 2014 t/m 2017 verantwoordelijk voor het eerste elftal van de Noordwolder voetbalvereniging. In die periode was Noordwolde een stabiele derdeklasser en eindigde Kamps in z’n laatste seizoen op een keurige 3e plaats, met een periode op zak.

“Met Roy Kamps is een echte clubman binnengehaald. Roy wil zich inspannen voor Noordwolde. Deze inspanning gaat verder dan alleen het trainen van het eerste elftal maar er zal ook worden gekeken naar voetbal-evenementen voor de jeugd en acties om VV Noordwolde te versterken.”

“We mogen als club trots en blij zijn dat een trainer van formaat zich aan ons wenst te verbinden. We vertrouwen op een goede en betrokken samenwerking met Roy!”, zo laat een zeer tevreden voorzitter Boldewijn Noordveld weten op Facebook.

Reacties