‘Paddenstoelen’ mooiste herfstfoto VVV-fotowedstrijd

Foto: Hanna Diekstra

BEDUM – ‘Paddenstoelen’ van Hannah Diekstra is door de jury van VVV-Hogeland-Bedum gekozen tot mooiste foto van het 4e kwartaal 2019. Het onderwerp was dit keer ‘Herfst’.

De jury – onder leiding fotograaf Peter Russchen – was blij met de inzendingen en vond dat één foto dit thema het meest pakkend naar voren bracht: de paddenstoelenfoto van Hannah Diekstra.’

VVV Het Hogeland-Bedum bedankt alle inzenders voor hun inzending. Daarmee ondersteunt u ook het werk van de VVV Het Hogeland. Ook Peter Russchen en zijn team worden bedankt voor de jurering en de uitleg van de winnende foto’s.

De wedstrijd gaat ook komend jaar gewoon door. Voor het eerste kwartaal 2020 is als onderwerp gekozen ‘Op naar het voorjaar’. Deelnemers kunnen hier hun eigen fantasie op los laten.

De foto’s kunnen per email ingeleverd worden. Dat is voor velen een extra stimulans om mee te doen. De voorwaarden zijn :

Per deelnemer kan men 2 foto’s insturen, met naam en adres. Dat kan via email [email protected].

De deelnemers leveren een bijdrage van 3 euro als ondersteuning voor het werk van de VVV Bedum. Ben je reeds VVV Bedum-donateur of wil je donateur worden voor 5 euro per jaar, dan betaal je 2 euro als inschrijving. Kom daarvoor tijdens de openingstijden langs bij de VVV Bedum locatie, Kapelstraat 3.

De jury zal weer met veel plezier de foto’s beoordelen en er een winnaar uit kiezen. Foto’s worden eigendom van VVV Bedum en kunnen in publicaties gebruikt worden. De winnaar ontvangt een VVV-KADO.

Cookieinstellingen