Renske winnaar van Electro Worlds wensweken

Foto: HogelandNieuws

WINSUM – Electro World Pol in Winsum was tijdens de afgelopen feestdagen deelnemer aan de actie ‘Electro Worlds Mooie Wens Weken’. Klanten van Electro World Pol mochten iets bijzonders voor een ander doen. Een speciaal iemand die altijd aan anderen denkt mocht in het zonnetje gezet worden en kon winnaar worden van een prachtige LG- televisie.

Duizenden inzendingen¬† kwamen binnen waaronder die van Dianne Hoogland. Diana vond dat Renske Bolhuis de mooie prijs meer dan verdiende. Dianne: “Renske is een geweldig mens. Staat altijd voor anderen klaar en zet zichzelf vaak op de tweede plaats, het is een schat. Het leuke is dat wij in december een LG- televisie hebben gekocht en op die manier van deze actie hoorden.”
Vorige week overhandigde Geesje Westra van Electro World Pol de televisie aan een dolgelukkige Renske.
Renske met een stralend gezicht: “Ik ben er heel blij mee. Toen we hoorden dat we hadden gewonnen hebben mijn zoons gelijk op internet gekeken wat voor televisie het is. Ze zitten nu in spanning te wachten tot ik thuis kom. Ik vind het heel lief van Dianne dat ze mij in het zonnetje wilde zetten.”
Cookieinstellingen