Jury maakt deelnemers Rabo Graspoll Talent Battle bekend

De jury van de RGTB
Foto: HogelandNieuws

BAFLO – De deelnemers van de Rabo Graspoll Talent Battle zijn bekend. Een bekwame jury heeft vrijdagavond in jeugdsoos Eagle uit 21 inzendingen – van hip hop tot death metal – 6 acts gekozen, die gaan uitmaken wie als winnaar van deze talentenjacht mag optreden tijdens Graspop 2020.

Om 20.00 uur worden op een groot beeldscherm de inzendingen – audio en video – beluisterd en bekeken. De jury bestaande uit Stefan Kruizenga (jeugdsoos De Kelder), Wilco Medema en Hessel Bulthuis (beiden jeugdsoos Eagle) en Jan Gert Bolhuis en Peter Buurma (beiden Graspop) maken noties en schrijven ieder hun favorieten op. Vijf dezelfde namen staan op ieders lijst, over de laatste moeten de heren in discussie. Er was weinig materiaal van ’70 Mile House’, maar ze krijgen het voordeel van de twijfel. “Die gok nemen we”, aldus Peter Buurma, programmeur van Graspop. Het is half 11, tijd voor een alcoholische versnapering, de namen zijn immers bekend.

Naast 70 Mile House, zijn Lowpoint, WadAap, Revo feat. DK, Breakpoint Nine en Vera’s Charm geselecteerd voor de halve finales van de Rabo Graspoll, die in jeugdsoos De Kelder en jeugdsoos Eagle zullen plaatsvinden. De data en tijden van deze halve finales en de daaropvolgende finale worden nog bekend gemaakt./AT

Reacties