Het ijs is dik genoeg

De Winsumer IJsbaan in 'betere tijden'
Foto: Archief HN

WINSUM – “Helaas leek het de afgelopen tijd niet echt op winter, maar we houden hoop. In 2018 konden we namelijk in maart nog 4 dagen de ijzers onder binden op onze eigen natuurijsbaan”, aldus het bestuur van De Winsumer IJsbaan.

Ondertussen is het ijs op Kardinge al wel dik genoeg. Dus lukt het nog niet om een betrouwbare ijsvloer op onze baan te hebben, dan kunnen leden van de Winsumer IJsbaan op zaterdag 22 februari van 16 tot 18 uur voor de derde keer dit seizoen gratis schaatsen op het ijs van Kardinge.

Aanmelden voor 22 februari kan t/m vrijdag 21 februari door een mail te sturen naar [email protected]. Geef daarbij aan met hoeveel personen u  komt, graag het aantal kinderen apart vermelden. Op vertoon van uw lidmaatschapskaart van seizoen 2019-2020 kunt u dan naar binnen. Vergeet ook muts (of helm) en handschoenen niet. Vervoer is op eigen gelegenheid.

Bent u nog  geen lid? Als u een mail stuurt met uw gegevens, dan maken we dit zo spoedig mogelijk in orde. Zodat u ook gebruik kunt maken van dit aantrekkelijke aanbod. Met één keer schaatsen als gezin is het lidmaatschap van de Winsumer IJsbaan van € 12,- er namelijk al uit. Ter vergelijking een ochtend schaatsen op Kardinge kost met een gezinskaart normaal € 17,70.

De bovengenoemde datum voor Kardinge geldt niet als er op onze eigen ijsbaan betrouwbaar ijs ligt, want in dat geval zien we uw graag aan de Netlaan 1b.

 

 

Reacties