Organisatie Graspop haalt ook Boef naar Rasquert

BOEF
BOEF
Foto: Graspop 2020

BAFLO/RASQUERT – Boef komt op zaterdag 23 mei naar Graspop Festival Baflo 2020. De rapper zal samen met Druiprek en Wat Aans optreden op de Graspop Lick It Dance Stage. 

Boef behoeft geen introductie. De Frans-Algerijnse rapper en vlogger is een vaste waarde in de Nederlandse rapscene sinds zijn Zonamo-sessie in 2015 en zijn debuut-EP ‘Gewoon Boef’ in februari 2016.

Het vervolg kon niet uitblijven. Boef heeft een YouTube-kanaal met 450.000 volgers en honderduizenden views per vlog en dropte zijn debuutalbum ‘Slaaptekort’ in maart 2017. Met dat album verkocht hij platina, sleepte hij honderd miljoen streams binnen en werd hij wereldwijd de #28 meest gestreamde artiest in het weekend van de albumrelease.

En daar stopte de teller niet. Met meerdere albumsingles verkocht hij platina en/of meervoudig platina en de music video van zijn track ‘Habiba’ werd met 40 miljoen views de best bekeken Nederlandse videoclip aller tijden. Met wat geluk is dit alles een voorbode op wat nog komen gaat en zal deze deugniet de komende tijd nog veel meer muzikale streken uithalen. Zijn laatste nummer memories die in December uitkwam gaat als een speer.

Binnenkort nog meer Dance acts. Kaarten via http://graspop-festival.nl/tickets

Cookieinstellingen