Internationale activiteiten en cultuur in de Pluu

Foto: De Pluu

WINSUM – Op vrijdagavond 28 februari organiseert jeugdsoos de Pluu – i.s.m. jongerenwerk Barkema en de Haan – een interculturele avond in haar onderkomen aan de Hoofdstraat W. 

De avond start om 20.00 uur en zal door internationale studenten en vrijwilligers van de Pluu vorm gegeven worden.

Sinds jaar en dag is jongerenwerk Barkema en de Haan internationaal actief. Dit betekend dat jongeren uit de regio kansen hebben om een leerzame internationale trips te maken binnen Europa, maar ook jongeren uit Europese landen komen deze kant op, om binnen het Noord-Groninger jongerenwerk mee te draaien. Sinds 1 januari is Anja Holmsen uit Noorwegen op stage en één van haar opdrachten is het organiseren van een interculturele avond. Dit zal ze samen met andere stagiaires en vrijwilligers doen.

Een interculturele avond richt zich op culturele verschillen en overeenkomsten. Op deze vrijdagavond worden er verschillende culturele activiteiten georganiseerd. Spelletjes, hapjes, muziek, een pubquiz, allemaal ingrediënten om er een gezellige, maar ook leerzame avond van te maken.

De avond zal grotendeels in het Engels zijn, maar maak je niet druk, er zijn genoeg mensen die kunnen helpen met het vertalen.

Voor meer informatie kun je terecht op de facebookpagina’s van jeugdsoos de Pluu of jongerenwerk Barkema en de Haan

Cookieinstellingen