Cosis Winsum zoekt vrijwilligers voor NLdoet  

NLdoet 2018
Foto: Archief HN

WINSUM – Cosis in Winsum zoekt vrijwilligers om te klussen tijdens NLdoet. De instelling voor hulp bij verstandelijke of psychische beperkingen wil op 13 en 14 maart het hertenkamp De Borgstee en de tuin van het Hooge Heem in Winsum aanpakken.

 

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook Cosis in Het Hooge Heem en op hertenkamp De Borgstee in Winsum doen hier dit jaar weer aan mee.

Op vrijdag 13 maart a.s. van 10.00-15.00 uur wordt op de Borgstee onder professionele begeleiding het hekwerk verplaatst en wordt er nieuwe aanplant geplaatst. Dit om een ruimtelijke en toegankelijke speelplaats voor kinderen binnen de dierenweide te creëren. Op zaterdag 14 maart a.s. van 10.00-14.00 uur wordt de tuin van het Hooge Heem voorjaarsklaar gemaakt en wordt het terras schoongemaakt, zodat de bewoners weer een fijne plek hebben om bij mooi weer buiten te zitten.

 “Uiteraard wordt voor de harde werkers op beide locaties een lekkere lunch verzorgd,” laat de organisatie weten. Voor meer informatie over de klussen mail naar [email protected].

Reacties