Glocal Art Store opent webwinkel

Foto: Archief HN

WINSUM – Nu we niet bij elkaar op bezoek kunnen of elkaar even kunnen troosten of gezelschap houden en niet dat kado(otje) kunnen kopen en brengen, heeft de Glocal Art Store gemeend de hele winkel online te zetten.

De wereld staat op haar kop en niemand weet wanneer de situatie zich stabiliseert en normaliseert. Hoewel, niets zal meer hetzelfde worden.

Toch zijn er dingen die wél gewoon doorgaan; die zich niets aantrekken van wat er om ons heen gebeurt. Mensen zijn jarig, nemen afscheid, gaan verhuizen of vieren een jubileum. Er worden kinderen geboren, nu of over een aantal maanden en de lente heeft het ontstaan van nieuwe liefdes in zich! Allemaal gebeurtenissen die bijzonder zijn en waar je aandacht voor wilt hebben.

De afgelopen week zijn we druk bezig geweest om het assortiment op de foto te zetten en in de webwinkel te plaatsen. Nog lang niet alles staat erop, maar we zijn op de goede weg en erg tevreden! De lekkere geur van de winkel moet je erbij bedenken.

We hebben ons beleid eerst tot 1 juni als volgt aangepast:

De gewijzigde openingstijden zijn: donderdag t/m zaterdag van 12.00-16.00 uur en na telefonische afspraak.

Vanaf 1 april staan nagenoeg alle artikelen in de webwinkel, www.glocalartstore.com die 24 uur per dag open is. Je kunt op de volgende manieren bestellen:

Webshop

Telefonisch 06-23 94 31 61

Beeldbellen 06-23 94 -31 61

What’s app 06-23 94 31 61

Betalen kan via de webshop, via contactloze pin-aan-huis(binnen gemeente het Hogeland) of een tikkie.

Afhalen kan. Bezorgen kan ook, bij jezelf of iemand anders. Ingepakt en wel. Met een strik erom!

We houden ons bij bezorging natuurlijk aan alle huidige voorschriften. Binnen de gemeente het Hogeland bezorgen we zelf. We doen dit 7 dagen per week. Gratis.

Bij besteding vanaf € 6,- moet dan de kortingscode hogeland worden ingevuld. Daarbuiten wordt verzonden met post.nl.

Komt dat dus zien! In de winkel of via de site. Heb je vragen of wensen? Je kunt ons bellen en mailen.

We willen het de mensen zo makkelijk mogelijk maken om henzelf of een ander iets cadeau te kunnen doen in deze overrompelende en onzekere komende tijd.

Team Glocal Art Store

 

Cookieinstellingen