De bezorgdheid van Keurslager Henk Kamps

Veiligheid voor alles bij Keurslagerij Kamps
Foto: HogelandNieuws

WINSUM – Henk Kamps van de gelijknamige Keurslagerij in Winsum doet er alles aan om besmetting met het coronavirus bij klanten en medewerkers van de slagerij te voorkomen. “Het lijkt misschien wat overdreven, maar dat kan me niets schelen. Gezondheid voor alles!” aldus de bezorgde Keurslager.

Voor de deur heeft hij 1,5 bij 1,5 meter afgetekend, zodat geholpen klanten ‘op veilige afstand’ de zaak kunnen verlaten en daarnaast om er voor te zorgen dat de automatische winkeldeur niet constant open en dicht gaat door ‘opdringerige’ vleesliefhebbers.

Door de 1,5 meter afstandsregel laat de slager maximaal twee klanten in de zaak, die eerst de handen kunnen desinfecteren, voordat de bestelling kan worden gedaan. Vanaf afgelopen week werkt het personeel achter plastic, dat vanaf het plafond tot over de toonbank hangt. Een kleine opening maakt pinnen mogelijk en aan de zijkant/uiteinde van de koeltoonbank wordt het vlees aan de klant meegegeven. De ondernemer neemt het coronavirus zeer serieus.

Verandering consumentenbehoefte 

De consumentenbehoefte is als gevolg van het coronavirus razendsnel veranderd. Slagers merken dat uiteraard ook en spelen in op de veranderende consumentenbehoefte door bestel- en bezorgmogelijkheden te bieden. “De maatschappelijke en sociale functie van de slager wordt hiermee, zeker richting de oudere en minder mobiele consument, bevestigd”, stelt directeur Marion Lemsom van KNS, de Nederlandse branchevereniging voor ambachtelijke slagers.

Keurslagerij Kamps biedt al langer de mogelijkheid om vanuit huis te bestellen. Henk Kamps: “Maar in bijzondere gevallen, zoals nu in corona-tijd, bezorgen we ook in overleg.”

Voor de bestellijst klik hier.

Wilt of kunt u niet de deur uit, u kunt telefonisch of via de mail uw bestelling doorgeven. En in overleg kunnen wij de bestelling bezorgen of klaar zetten op afgesproken tijd om op te halen.

Tel:0595-441342 of mail [email protected]

Zie verder de wekelijkse aanbiedingen op de facebookpagina van WinsumNieuws/HogelandNieuws

 

 

Reacties