Viskenij viert feestje met Zanger Klaus

Foto: HogelandNieuws

BAFLO – Zanger Klaus gaf maandag een mini-concert in de voortuin van zorgcentrum Viskenij in Baflo. De bewoners kregen hiermee – in coronatijd – een plezierige afleiding aangeboden op deze zonnige middag.

Waar de zanger zich normaal met microfoon in het feestgeruis stort, stond hij nu moederziel alleen. Echter, het optreden was er niet minder om. De ietwat op leeftijd zijnde bewoners genoten zichtbaar op hun terras of balkon. Opdringerige fans en handtekeningenjagers werden door het personeel van Viskenij in bedwang gehouden, zodat het optreden vlekkeloos verliep. Ook het trottoir voor Viskenij vulde zich langzaam met nieuwsgierigen.

De Warffumer zanger zong nummers die herkenbaar waren en dus goed in het gehoor lagen. Zo passeerden nummers van o.a. Herman Emmink, Tante Leen,  Lucas & Gea en Frans Bauer de revue.

Na het optreden in Baflo werd de geluidsinstallatie weer in de auto geladen voor een tweede optreden deze middag, die bij Warfumburen, de woongroep van ouderen in z’n woonplaats.

HogelandNieuws ging even langs en maakte een muzikale sfeerreportage./AT

Cookieinstellingen