Volgende week Berenjacht Winsumse ondernemers

Foto: AC-OVW

WINSUM – Zo’n 42 ondernemers doen volgende week mee aan de De Beregoeie ondernemersjacht. Voor het deelnemende publiek wachten tien prijzen ter waarde van 15 tot 25 euro.

 De Winsumse ondernemersvereniging had voor deze tijd een moederactie op de planning staan. De corona-omstandigheden maken dit onmogelijk. Als alternatief heeft de activiteitencommissie Ondernemersvereniging Winsum (OVW) de berenjacht georganiseerd om toch het leuke gevoel van de week voor Moederdag te houden.

Net als bij de bekende Berenjacht draait het om het vinden van beren. “In dit geval staan er maar liefst 42 beren in etalages van Winsumer ondernemers. Niet alle beren leven dichtbij elkaar dus je kunt ze in álle windstreken van ons dorp terugvinden,”zegt de organisatie. “Elke beer houdt een letter vast. Wanneer je al deze letters verzameld hebt dan hoef je ze alleen nog maar in de juiste volgorde te zetten zodat je een zin krijgt. Deze zin mail je dan naar [email protected].”

Uit alle goede inzendingen worden maar liefst 10 winnaars getrokken. Zij winnen een OVW cadeaubon variërend van € 25,-  tot € 15,- welke te besteden is bij alle onderstaande ondernemers.

Vanaf maandag 4 mei kan men op zoek gaan naar de beren. Het antwoord mailen kan tot en met zaterdag 9 mei. Op zondag 10 mei worden de winnaars bekend gemaakt. Zie voor de details, de Facebook van de ondernemersvereniging.

Cookieinstellingen