Ruilkring blijft actief

Foto: Ruikkring Hogeland

HET HOGELAND – Inmiddels is er twee keer een maandelijkse in-BEL-bijeenkomst gehouden. Gebleken is dat een gedeelte van de ‘Vraag en Aanbod’ op de website prima werkt via de digitale kanalen. Deze video ruilkringmeetings bieden een uitkomst om elkaar toch even te zien en te spreken. Voor sommigen is dit een eerste kennismaking. We hopen dat het virus in augustus zodanig onder controle is dat er weer een fysieke bijeenkomst kan worden gehouden.

Het onderling ruilen of lenen van goederen, maar ook het aanbieden van talenten, vindt dus plaats in aangepaste vorm. Belangrijk zijn actieve leden en voldoende variatie in vraag en aanbod. Hoe meer leden, hoe meer mogelijkheden er zijn. Wij bieden dus een platform om elkaar te vinden in Vraag & Aanbod. Kijk maar eens op onze website: www.ruilkringhogeland.nl.

We zijn graag duurzaam bezig. Waarom zou je aanschaffen wat een ander te leen aanbiedt? Kun je wel eens assistentie gebruiken? Misschien heb je een grote oogst en wil je je producten aanbieden? Stuur ons een berichtje via het contactformulier op de site.

De in-BEL-bijeenkomst is bedoeld voor het onderlinge contact met leden en belangstellenden, die zich hiervoor aangemeld hebben. Er is telkens een thema, om het aanbod en de talenten te stimuleren. Leden vertellen én tonen wat zij te bieden hebben. De ‘deal’ wordt dan tussen mensen beklonken, buiten de meeting om. Wij merken telkens hoeveel gemakkelijker onderlinge afspraken gemaakt worden, nadat men elkaar ontmoet heeft. Lijkt het je wat? Meld je dan aan met het contactformulier op de website. Je bent van harte welkom.

Volg, like en deel Ruilkring Hogeland hier.

Reacties