Als praten niet (meer) werkt in verlies en afscheid

Foto: hartenbomen.nl

WINSUM – Vanaf juli start Astrid Bolt – kunstzinnig dynamisch coach en ervaringsdeskundige in verlies en afscheid – het project J-auw Ateliercafé (20+) in De blauwe Schuit. Bijeenkomsten met betrekking tot verliesverwerking. 

Voor deze bijeenkomsten hoeft u niet te kunnen tekenen, ‘mooi’ schrijven, dichten… Alle creativiteit is goed! Het gaat erom dat u naast het woord, ook beeldend verlies en afscheid een andere plek mag en kan geven. Daarnaast wil ze u graag ondersteunen en helpen zorg te dragen voor uw eigen welzijn en zingeving in deze buitengewone tijd!

“Vanuit eenvoudige opdrachten met creatieve middelen aandacht geven aan uzelf. Van inspanning naar ontspanning. Speels, experimenteel even op adem komen. Lucht geven aan uw hart en rust ervaren in uw hoofd. Lotgenoten ontmoeten in kleine groepen van maximaal 4 personen. Zo kunnen we op een veilige afstand samen zijn, delen en helen”, aldus Astrid.

Er wordt gezorgd voor koffie/thee, iets lekkers en creatieve middelen.

In juli start J-auw Ateliercafé op verschillende dagdelen met vaste tijden en loopt in de zomer door.

Er wordt gehouden aan de richtlijnen van het RIVM in verband met corona. Daarom is aanmelden van tevoren noodzakelijk. Desgewenst kan u zelf een mondkapje meenemen.

Wat voor U?

Op dinsdag 23 juni (19.30-21.30 uur) is er een eenmalige gratis creatieve proeverij om te ervaren of J-auw Ateliercafé iets voor u is.

Voor informatie en aanmelden: www.hartenbomen.nl.

Cookieinstellingen