Tineke Rouw-Oosterhuis zingt Groningse liedjes op Andledon

Foto: Youtube

DEN ANDEL – Aanstaande zondagmiddag – 5 juli – vindt op Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel een optreden plaats van Tineke Rouw-Oosterhuis. De zangeres en danseres brengt ‘Groningse fluisterliedjes’, waarbij ze zichzelf begeleidt op gitaar.

Tineke Rouw-Oosterhuis kan bogen op een ruime muzikale ervaring, die al gauw een tijdsspanne beslaat van veertig jaar. Ze is te zien en te horen op de grotere en de kleinere podia. De Groningstalige singer-songwriter heeft momenteel een tweetal cd’s en drie singles uitgebracht. In het najaar hoopt Rouw-Oosterhuis haar derde cd te lanceren. Enkele nummers daarvan, te weten Stil op straat en Nije wereld, nije laand zijn reeds op diverse radiostations ten gehore gebracht. Naast zangeres is Rouw-Oosterhuis docent Oriëntaalse dans en treedt ze regelmatig op met haar showteam ‘Vasara’. Naast liedjes die ze zelf geschreven heeft speelt Rouw-Oosterhuis komende zondag ook enkele andere nummers, en zal een oriëntaals tintje niet ontbreken.

Het optreden van Tineke Rouw-Oosterhuis start zondag 5 juli om 15:00 en duurt tot ongeveer 17:00. Vanwege de coronamaatregelen en het beperkte aantal plaatsen dienen gasten van te voren een plaats te reserveren. De toegang tot het optreden is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Cookieinstellingen