Heropening spreekuurlocaties Certe

Foto: HogelandNieuws

HET HOGELAND – Door het coronavirus heeft Certe als maatregel verschillende locaties (tijdelijk) gesloten. Vanaf 13 juli start Certe weer met bloedafname en andere onderzoeken in Leens en Winsum.

Certe werkt alleen op afspraak. Men maakt een eenvoudige afspraak voor bloedafname op certe.nl. Dit om wachtrijen en volle wachtruimtes te voorkomen, voor de veiligheid van bezoekers en medewerkers.

Corona-voorzorgsmaatregelen

Patiënten met Corona-gerelateerde klachten heeft, zoals hoesten, niezen, koorts en/of benauwdheid of als zij de afgelopen twee weken met een Corona-patiënt in aanraking zijn geweest, wordt gevraagd de locatie niet te bezoeken. De afspraak kan misschien worden uitgesteld of er wordt een speciale afspraak gemaakt met extra beschermende maatregelen. Ook wordt er van patiënten gevraagd om, als het kan, alleen (binnen) te komen.

Certe staat voor het leveren van zekere, integrale medische diagnostiek en advies in Noord-Nederland. Door middel van laboratoriumonderzoek, functieonderzoeken, beeldvormende diagnostiek en antistollingszorg levert Certe hoogstaande medische diagnostiek en hiervan afgeleide producten en diensten voor zorgverleners en hun patiënten. De daarvan afgeleide (behandel)adviezen worden multidisciplinair en over de eerste, tweede en in samenwerking derde zorglijn geleverd, waarmee Certe fungeert als schakel binnen dit zorgnetwerk.

Heropening spreekuurlocaties Certe

Door het coronavirus heeft Certe als maatregel verschillende locaties (tijdelijk) gesloten. Vanaf 13 juli start Certe weer met bloedafname en andere onderzoeken in Leens en Winsum.

Actuele adresgegevens en openingstijden zijn te vinden op de website certe.nl

 

 

Cookieinstellingen