Marith Visser opnieuw in videoclip

Foto: Ampak Productions

DELFZIJL/SAUWERD – Marith Visser uit Sauwerd is uitgenodigd om mee te doen aan het project ‘Vier het leven’, de opvolger van ‘Ode aan de zorg’. Zij is één van de thuiszingers uit het hele land, die zal zijn te zien én uiteraard te horen in de muziekclip die zeer binnenkort uit zal komen.

Op haar twaalfde zong Marith mee voor een goede doel-project met regionale artiesten en zat zij in de studio samen met Alwin Burke, de frontman van de Nederlandse popgroep Re-Play. Hij arrangeer de cd en hij vond haar toen al erg goed zingen. Het was een project, voor de kinderen van de Voedselbank Groningen. En in datzelfde jaar zong zij live op RTV Noord een kerstnummer.

Op haar dertiende jaar mocht zij zingen in het voorprogramma van zangeres Do. Dat optreden was in het openluchttheater achter de Nicolaikerk in Appingedam waar 2000 bezoekers zijn geweest. Zij zong ook een duet met de bekende Nederlandse zanger Pieter van der Zweep. Met hem heeft Marith ook een huiskamer-concert gegeven. Verder heeft de jonge Sauwerdse opgetreden voor een goed doel project in Groningen in  de wijk De Weijert .

In de begin van de corona-crisis was er veel druk op de zorg en werd er geapplaudisseerd voor de zorg. Toen is het idee ontstaan voor een muziekclip met als thema “ODE AAN DE ZORG”.

Marith Visser werd gebeld en gemaild met alle info over het project, waarna zij werd gevraagd mee te gaan zingen met artiesten uit het hele land.

Het was een uniek gebeuren. Alle deelnemers gingen thuis opnemen en filmen voor de videoclip en op spotify zetten. Alles werd geproduceerd door platenmaatschappij DJM records. Het idee werd een succes. De clip is 12 april 2020 uitgebracht.

Vervolg

Nu wordt er een vervolg georganiseerd. De inmiddels 14-jarige Marith Visser gaat ook weer mee doen aan het project.

Het thema van de vervolg van ODE AAN DE ZORG gaat VIER HET LEVEN heten.

De ‘new music video’ komt zondag 26 juli 2020 om 15.00 uur uit.

Reacties