KinderSpeelDag voor jeugd Usquert e.o.

Dit jaar geen huttenbouw in Usquert
Dit jaar geen huttenbouw in Usquert
Foto: St. KSW Usquert

USQUERT – Om het gemis van de jaarlijkse KinderSpeelWeek in Usquert te compenseren heeft het bestuur van Stichting KinderSpeelWeek Usquert gemeend nog een KinderSpeelDag te organiseren.

Het zou dit jaar de vijftigste keer zijn dat de KinderSpeelWeek in Usquert georganiseerd zou worden, maar de uitbraak van het corona-virus gooide roet in het eten van dit jubileum. Nu de regels in de strijd tegen het het virus allemaal iets versoepeld zijn, heeft het bestuur van de KinderSpeelWeek in Usquert gemeend toch nog iets te organiseren voor de kinderen in Usquert en omstreken.

Op zaterdag 15 Augustus 2020 kunnen alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar meedoen aan deze speeldag, welke gehouden wordt op het sportpark van V.V. Usquert. Hier zullen een springkussen en een stormbaan aanwezig zijn. Ook kan er worden gevoetbald en zullen er verschillende (Oud-Hollandse)spelletjes te doen zijn. Uiteraard wordt er in de middag voor wat lekkers gezorgd. De kosten voor deelname bedragen € 2,00 p.p. Opgeven kan via het e-mailadres: [email protected] 

Deelname is pas van kracht als het inschrijfgeld van € 2,00 voldaan is. U krijgt bij opgave een mail teruggestuurd met verder uitleg. De speeldag start om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Deelname is op eigen risico en er geldt een Covid-19 reglement. Daarom wordt er ook een maximum van 100 kinderen aangehouden. Wil je meedoen wees er dan snel bij.

Puzzel-Wandeltocht

In de avond kan iedereen nog een puzzel-wandeltocht volgen, uitgezet door niemand minder dan Jaap Nienhuis. De start van de puzzeltocht is om 19:00 uur vanuit de voetbalkantine op het sportpark van V.V. Usquert.

De kosten voor deelname hieraan zijn € 0,50 p.p. Inschrijven kan de gehele dag of in de avond bij de leiding van de KinderSpeelDag. Kinderen onder 12 jaar moeten begeleid worden door iemand van minimaal 16 jaar. Ook hier is deelname voor eigen risico en geldt een Covid-19 reglement. Het maximum aantal deelnemers is voor de puzzel-wandeltocht is op 130 personen ingesteld.

Het bestuur hoopt op een succesvolle KinderSpeelDag en ziet alle aanmeldingen graag tegemoet. Bij opgave zal er meer informatie verstrekt worden.

Cookieinstellingen