Sunsation 2020 definitief van de baan

Dit jaar geen Sunsation in Middelstum
Foto: Sunsation

MIDDELSTUM – Direct na de bekendmaking van het verbod op evenementen door minister-president Mark Rutte half april, is het bestuur van Sunsation in overleg gegaan met alle betrokken partijen om de verplaatsing van Sunsation 2020 – dat eind maart/begin april had moeten plaatsvinden – mogelijk te maken. “In de tussentijd zijn er echter zoveel ontwikkelingen geweest, dat het bestuur het niet verantwoord acht een editie van Sunsation in 2020 te organiseren”, laat Sunsation-voorzitter Martijn Wilpstra weten.

Daarnaast is er besloten pas een nieuwe editie te gaan voorbereiden, als het weer mogelijk is op een Sunsation-waardige manier het festival te organiseren. Dit betekent dat nog niet duidelijk is, wanneer de volgende editie zal plaatsvinden. Natuurlijk hoopt Sunsation haar bezoekers zo snel mogelijk weer te verwelkomen!

Met het annuleren van de 2020 editie, zijn alle toegangskaarten voor Sunsation editie 2020 ongeldig verklaard. Sunsation wil haar bezoekers de mogelijkheid bieden reeds gekochte kaarten in te leveren, op 15 september a.s. start hiervoor een retourtraject. Later deze week zal dit traject uitgebreid toegelicht worden via de website www.Sunsation.nl.

 

 

Reacties