Patrick Otter van Blokker Winsum: “Nog relevanter voor de klant, daar staan we voor”

Het winkelteam.
Het winkelteam.
Foto: Berto Merx

WINSUM – Een trotse Patrick Otter presenteert de nieuwe inrichting van de Blokker in Winsum. Vanochtend was de heropening van de zaak aan de Hoofdstraat O. Het kan niemand ontgaan zijn dat de ingang van de zaak in Blokker-oranje is versierd.

De reden voor het herinrichten is vrij eenvoudig. De vestigingen van de Blokker-winkelketen vertoonden in de loop der jaren te veel variatie in inrichting en uitstraling. Het concern begon in 2018 met alle winkels in dezelfde herkenbare uitstraling aan te passen. “Bij de ene vestiging is het wat meer, bij de ander wat minder. Wij hebben een gehele restyling doorgevoerd. Van verlichting, stijl, looproute, meer ruimte,” zegt Patrick. “Een van de belangrijkste resultaten is dat we het assortiment hebben verbeterd. Als je nu bij ons iets niet vinden kunt, dan bestaat het niet. Dat is ons streven in de volle breedte, van serviesgoed, woninginrichting, schoonmaakartikelen, keukenhulpjes. Nog relevanter voor de klant, daar staan we voor.” De complimenten van de klanten zijn niet van de lucht. Ruimer, lichter, groter en gezelliger, zo valt te noteren.

Otter nam eind 2000 de Novalux over, in 2002 werd hij franchisenemer van de Blokker, zelf eigenaar van de zaak, aangesloten bij de keten. In 2012 werd de winkel verbouwd en acht jaar later ging de zaak even dicht om vanochtend weer te heropenen./BM

Cookieinstellingen