Gemeente Het Hogeland waardeert mantelzorg

Foto: Pixabay

HET HOGELAND – Bent u mantelzorger of krijgt u de zorg van een mantelzorger? En woont u in de gemeente Het Hogeland? Dan kunt u de ‘waarderingsbon mantelzorg 2020’ t.w.v. € 50,- aanvragen bij het Steunpunt Mantelzorg Hogeland.

Mantelzorgers zorgen langere tijd, onbetaald en vaak intensief voor een naaste vanwege chronische ziekte, een lichamelijke of verstandelijke beperking, psychische aandoeningen, verslaving of beperkingen t.g.v. de leeftijd. Oók kinderen en jongeren die opgroeien met zorg zijn mantelzorger.

De gemeente laat haar waardering blijken in de vorm van een VVV-cadeaukaart. Alle mantelzorgers, die geregistreerd zijn bij het Steunpunt Mantelzorg, ontvangen de cadeaukaart automatisch rond de Dag van de Mantelzorg (10 november a.s.). Bent u of uw mantelzorger nog niet bekend bij het steunpunt, dan kunt u zich tot uiterlijk 21 oktober a.s. aanmelden.

Aanmelden bij voorkeur via de website van mensenwerk Hogeland op https://www.mensenwerkhogeland.nl/mantelzorg/, halverwege de pagina vindt u het Formulier Aanmelding Mantelzorger. Hier kunt u uw gegevens achterlaten. Als aanmelden via de website voor u niet mogelijk is, dan kunt u contact opnemen met onderstaand telefoonnummer.

Aanmelden bij Mensenwerk Hogeland/Steunpunt Mantelzorg Hogeland kan ook nog telefonisch: 0595 745 090

Reacties