Ten Times A Million: eerst Live Noord, later Pinkpop !!

Foto: FBTTAM

BAFLO – Op zaterdag 23 januari 2021 komt Ten Times A Million de tent rocken. Als onderdeel van de vrijdag naar buiten toegebrachte ‘Born Tomorrow Tour’ reist dit gezelschap naar Livepodium Concorde Baflo af voor een dampende show.

Deze vijf vrienden uit Nederland en Duitsland zetten nog niet eens zo lang geleden het conservatorium in Enschede op stelten met hun energieke, melodieuze rocksongs en enthousiaste podiumpresentatie. Zoals hun reeks single- en EP-releases laat horen, putten ze net zoveel inspiratie uit Queens of the Stone Age-achtige, recht-voor-z’n-raap rock grooves, als uit de aanstekelijke songs van Engelse bands als Arctic Monkeys en Nothing But Thieves. Toeren doen ze al sinds het prille begin van de band. Ze hebben er talloze liveshows op zitten in Nederland, Duitsland en nog veel verder weg van huis, inclusief een aftershow slot voor de Red Hot Chili Peppers in de Ziggo Dome, waarmee ze op 18 juni 2021 op Pinkpop in Landgraaf staan .

Tickets (€ 12,50 p/s) kunnen alvast gereserveerd worden, door een chatbericht te sturen naar onze pagina (Live Noord). We zijn je graag binnenkort tijdens één van onze WING-sessions! Voor de andere data events (zie poster onderaan dit artikel) zijn ook nog kaarten te reserveren via de Facebook van Stichting Live Noord of Peter Buurma ([email protected]).

Reacties

Cookieinstellingen