Zaalvoetbalgala Bedrijvenvoetbal gaat niet door

Zaalvoetbalgala 2018
Zaalvoetbalgala 2018
Foto: HogelandNieuws

BEDUM- Het zaalvoetbalgala bedrijvenvoetbal 2020 gaat niet door. Dat besluit heeft het bestuur van de organiserende Stichting Bedrijvenvoetbal Bedum genomen.

“In navolging van de zomereditie gaat ook de wintereditie van het bedrijvenvoetbal in Bedum niet door. Door de Corona pandemie zijn momenteel sportkantines gesloten en is publiek niet toegestaan. Ook de 1,5 meter maatregel blijft nog wel even van kracht. Met alle beperkingen is het niet reëel om nu een dergelijk evenement te organiseren”, licht voorzitter Petra Makkes toe. “De gezondheid van mensen en het maatschappelijk belang staan voorop. De kans is groot dat een deel van de maatregelen ook in december nog van kracht zijn. Daarom kan het zaalvoetbalgala dit jaar niet doorgaan”.

Ook wil het bestuur de bedrijven die sponsoren en/of deelnemen in deze onzekere economische periode niet extra financieel belasten. De volgende editie van het Zaalvoetbalgala schuift door naar december 2021. Het bestuur gaat ervan uit dat het normale leven dan weer hervat is en ze wederom een prachtig evenement in Bedum mogen organiseren.

Cookieinstellingen