Marco Pesiwarissa en Corenos gaan samen verder

Trainer Marco Pesiwarissa en voorzitter Bart Rogaar ondertekenen het contract
Trainer Marco Pesiwarissa en voorzitter Bart Rogaar ondertekenen het contract
Foto: Corenos

ROODESCHOOL – Voetbalvereniging Corenos en hoofdtrainer Marco Pesiwarissa hebben zich voor onbepaalde tijd aan elkaar verbonden. Tijdens de onderhandelingen hebben beide partijen het vertrouwen in elkaar uitgesproken en zijn het snel eens geworden over een nieuw contract. De stadjer is bezig aan z’n derde seizoen bij de zaterdagvijfdeklasser uit Roodeschool.¬†

De samenwerking met de overige stafleden, Bart Moes en Frits Meeuwis verloopt uitstekend en alle betrokkenen willen graag met elkaar door. Voorafgaand aan de onderhandelingen zijn alle selectieleden gepolst en hier kwam unaniem uit naar voren dat er moest worden verlengd. De hoofdtrainer bekleed tevens een belangrijke functie in de Technische commissie van de club en werkt mee aan opstellen en het uitvoeren van het beleidsplan voor de komende jaren. “We hebben ons vertrouwen in Marco uitgesproken en zijn zo snel mogelijk om tafel gegaan. De stem van de staf en selectie was voor ons belangrijk en we hebben hier met deze keuze naar geluisterd. Marco werkt uitstekend samen met de huidige staf en met de trainer van het 2e elftal, Gerrie Terpstra.¬†Hopelijk kunnen we iedereen zo lang mogelijk binden en gaan we het harde werken snel belonen”, aldus voorzitter Bart Rogaar.

Op z’n eigen Facebook steekt Marco Pesiwarissa zijn blijdschap niet onder stoelen of banken: “Super trots en blij om mijn contract te kunnen hebben verlengen voor onbepaalde tijd bij deze mooie en geweldige club. Geweldig om te voelen hoe de supporters, club, staf en spelers mijn visie en werk waarderen.”

Cookieinstellingen