Sinterklaasactie ‘Vrienden Voor Elkaar Winsum’

Foto: Pixabay

WINSUM – De afgelopen weken heeft de stichting ‘Vrienden voor Elkaar Winsum’ de berichten over de coronamaatregelen en –adviezen natuurlijk op de voet gevolgd en zich afgevraagd of hun Sinterklaasactie op een verantwoorde manier zou kunnen worden gehouden. De stichting is tot de conclusie gekomen dat het kan, mits iedereen zich aan de maatregelen houdt.

Daar komt nog bij dat het voor gezinnen, die op of onder het bestaansminimum leven, extra moeilijk is om in de dure maand december in de normale levensbehoeften te voorzien, laat staan de kinderen wat extra’s te geven. Om hun zorgen enigszins te verlichten, wil de Winsumer stichting kinderen van 0 t/m 12 jaar een leuke Sinterklaasavond bezorgen.

Dit is ons mogelijk gemaakt door de (financiële) bijdragen van particulieren, bedrijven, instellingen, maatschappelijke organisaties en de kerken.

Voor wie is de aanmelding bestemd?

Voor ouders (een ouder) met thuiswonende kind(eren) woonachtig in de dorpen Winsum, Adorp, Sauwerd, Baflo, Rasquert, Den Andel en Tinallinge met een minimaal inkomen (b.v. een bijstandsuitkering, een uitkering op basis van de WW, WAO, WIA of Wajong, een uitkering op basis van de ANW of andere inkomsten).

Hoe kunt u zich aanmelden?

Per post, per telefoon, verstuur een email naar of vul het contactformulier op de website www.vriendenvoorelkaarwinsumgr.nl in.

Vermeld daarbij de volgende gegevens:

* achternaam ouder

* adres/postcode/woonplaats:

* telefoonnummer

* voornaam kind

* jongen/of meisje

* leeftijd van het kind

* verlanglijstje van het kind

Waar moet de aanmelding naar toe?

Per post naar: Harry Meinders, Geert Reindersstraat 14  9951 CC Winsum of Anita Meijer, Eenrumerweg  22  9953 TD  Baflo

Telefonisch: Winsum, Sauwerd en Adorp: 0595-442354 of 06-23672464 Baflo en omgeving: 0595-491410.

Per e-mail: [email protected] of [email protected]

Via de Website (www.vriendenvoorelkaarwinsumgr.nl) het ingevulde contactformulier versturen.

Aanmelden tot wanneer?

Uiterlijk zaterdag 21 november 2020 moet de aanmelding binnen zijn.

Cookieinstellingen