Winkhem wint in zinderende wedstrijd

Foto: WinsumNieuws

De volleyballers van Winkhem hebben voor de zesde keer op rij gewonnen. In Eelde werd de wedstrijd tegen Actief, na een spannende vijfsetter, winnend afgesloten.

In de eerste set leek het een makkelijke wedstrijd te worden.  De Winsummers waren op alle fronten de baas over Actief. Dit ondanks het feit dat coach Miedema  te weinig midaanvallers kon inzetten.

De afwezigheid van Richard Krebs dwong hem zichzelf in te zetten. Desondanks de ongebruikelijke opstelling won Winkhem de set ruim met 14-25.

Echter, de tweede set gaf een volledig omgekeerd beeld. Actief herpakte zich en nu hadden de Winsumers geen schijn van kans (25-13).

Met Frank van der Bilt als spelverdeler  werd begonnen aan de derde set. In het eerste gedeelte keek Winkhem lang tegen een achterstand aan, maar het team vocht zich aan het eind van de set knap terug en won deze uiteindelijk  23-25.

athleteshop-volleybal-300x300

In de vierde set viel het dubbeltje weer naar de andere kant en wonnen de Eeldenaren met 25-22.

Een spannende vijfde set moest de beslissing brengen en uit eindelijk trok Winkhem met 14-16 aan het langste eind.

Ondanks het feit dat Winkhem nu zes wedstrijden ongeslagen is, staan ze voorlopig op de vierde plaats. Ook de concurrentie pakt steeds de nodige punten.

Daar kan dinsdag verandering in komen, als Krathos uit Hoogezand, de nummer drie in de stand, op bezoek komt.

Cookieinstellingen