VV Winsum lijkt er te komen

Foto: WinsumNieuws

Op 20 april 2015 hebben de ALV’s van Viboa en Hunsingo ingestemd met het installeren van een fusiecommissie. De fusiecommissie is gevraagd onderzoek te doen naar de randvoorwaarden en uitgangspunten van een eventuele fusie.

De fusiecommissie is in september 2015 gestart met de werkzaamheden. In het kader van het onderzoek heeft de commissie met vertegenwoordigers van alle commissie gesproken. In december 2015 zijn de eerste bevindingen naar de besturen van Viboa en Hunsingo teruggekoppeld.

De conclusie van de fusiecommissie is eenduidig, een fusie tussen Viboa en Hunsingo kan op een breed draagvlak rekenen binnen de verenigingen! In navolging op het advies hebben de besturen van Viboa en Hunsingo besloten om in de voorjaars ALV in april 2016 de leden akkoord te vragen op een fusie tussen Viboa en Hunsingo.

De fusiecommissie heeft een rapport opgesteld waarin een toelichting gegeven wordt op de conclusie en er worden een aantal aanbevelingen gedaan ten aanzien van de fusie.

Onderstaand is het fusierapport bijgevoegd.

Ter voorbereiding op de ALV´s worden er informatiebijeenkomsten georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten zal er een nadere toelichting worden geven en is er de gelegenheid tot het stellen van vragen. Er is geprobeerd om iedereen de mogelijkheid te geven om aan te sluiten bij een informatiebijeenkomst. Daarom zullen er twee informatiebijeenkomsten zijn. Leden van Viboa en Hunsingo hebben de keuze een van beide avonden bij te wonen. De informatiebijeenkomsten zijn op:

  • Maandag 15 februari 2016 kantine Schilligeham, aanvang 20.00 uur
  • Dinsdag 16 februari 2016 kantine Schouwerzijlsterweg, aanvang 20.00 uur

Beide besturen geloven dat hiermee de juiste stappen worden gezet, dat de vereniging klaar wordt gemaakt voor de toekomst en iedereen op zijn of haar niveau kan voetballen.

Voor fusierapport klik hier.

Bron: VV Winsum

athleteshop-voetbal-300x300

Cookieinstellingen