Drukbezochte Open Dag TC Winsum

Tennissen, springen en een lekkere pannenkoek. De Open Dag van TC Winsum zaterdag was een groot succes. Ruim zestig kinderen en volwassenen kwamen een kijkje nemen op het tennispark in Winsum.

De Open Dag viel dit jaar voor het eerst samen met de opening van het seizoen. In totaal waren ruim honderd tennissers onder het genot van een stralende zon en een prima temperatuur aan het tennissen, dit tot grote tevredenheid van voorzitter Tiemen Oosting: “We hadden met flyers en posters wel laten weten dat hier vandaag iets te doen zou zijn, maar dat zoveel mensen op het park zouden komen hadden we niet verwacht. Het was een zeer geslaagde dag. Ik hoop dat we veel mensen enthousiast hebben gemaakt voor tennis.”

AFAS Tennis Classics-17 (1)

Suikerspin en pannenkoek

Voor de jeugd was er veel te doen. Naast een tennisles krijgen ze een suikerspin, een pannenkoek en konden ze zich flink uitleven op het springkussen. Ouders konden onder het genot van een hapje en een drankje een indruk krijgen van de tennisvereniging aan de Schilligehamsterweg.

AFAS Tennis Classics-3

Jans Warringa in de bloemen

Tijdens de opening werd Jans Warringa in het zonnetje gezet. Hij werd twee weken geleden Nederlands Kampioen tijdens het Veteranentoernooi in Hilversum. De vereniging is daar apetrots op, dus daar hoort natuurlijk een mooi bos bloemen bij.

AFAS Tennis Classics-12 (1)

Introductiecursus

Een groot deel van de geïnteresseerden gaf zich op voor de introductiecursus. Tijdens deze cursus krijgen ze vijf tennislessen. In die vijf weken mogen ze ook onbeperkt gebruikmaken van de tennisbanen. Als het bevalt, kunnen ze met korting lid worden van de club en training blijven volgen van de clubtrainer.

AFAS Tennis Classics-20

Opgave nog niet gesloten

De eerste lessen beginnen deze week. Mensen die zich nog willen opgeven voor de introductielessen, kunnen dat nog doen bij www.tennisschooldeommelanden.nl.

Banner Athleteshop1

Tekst en foto’s: Martin Drent

 

 

Cookieinstellingen