Overige clubs gemeente Winsum

SIOS pakte zaterdag in de 98ste !! minuut de zege bij FC LEO in Leens en heeft zich daarmee aardig genesteld in de middenmoot van de 4de klasse C. Een prima prestatie van de promovendus uit Sauwerd. Hoe verging het de overige clubs in de gemeente Winsum?

vv WINSUM (za) – OMLANDIA

aaa-vv-winsum

Het team van trainer Robert Bos heeft zaterdag in de eerste klasse E een belangrijke driepunter gescoord. Tegen Omlandia werd met 3-1 gewonnen, mede door twee doelpunten van invaller Rick Schaaphok.

vv Winsum had door een rake kopbal van Wouter Bloem in de eerste helft de leiding genomen, maar moest toezien hoe de Ten Boersters op slag van rust door een doelpunt van Jan Oosterbeek, eveneens met het hoofd, langszij kwamen.

Het ging daarna lang gelijk op totdat halverwege de tweede helft Rick Schaaphok binnen de lijnen kwam. Hij had slechts tien minuten nodig om het twee keer doel te treffen en bezorgde daarmee z’n team drie belangrijke punten.

winsum-schaaphok
Bloem en Schaaphok      (foto: Jan Willem Sterkenburg)

Voor uitgebreid fotoverslag klik hier.

VV EZINGE – JISTRUM

logo_klein_400x400-gif

In Feerwerd deed Ezinge goede zaken door het puntloze Jistrum te verslaan. Door de 2-0 overwinning ging de ploeg van trainer Argus het Ulrumer VVSV ’09 voorbij op de ranglijst.

(foto: Twitter)

Voor de Feerwerders scoorden Ewart Gerritsen en invaller Maarten Alting beiden na rust.

VVSV ’09 – ROOD ZWART BAFLO

logo-rood-zwart-baflo

Rood Zwart Baflo ging op bezoek bij VVSV ’09 in Ulrum. Na 0-0 bij rust wisten de Bafloërs in de tweede helft het verschil te maken.

Chris ten Boer (58’), Dennis Tromp (66’) en Patrick Rutgers (68’) troffen doel voor het team van coach Marcel Schaap.  Namens de thuisploeg scoorde Jaap Tuma tien minuten voor tijd tegen, maar verder kwamen de Ulrumers niet.

GRUNO – vv WINSUM (zo)

vv Winsum reisde zondag af naar sportpark West End in Groningen, waar het moest aantreden tegen Gruno. De Stadjers, een aantal weken geleden nog kansloos in de beker tegen de zaterdagvoetballers uit Winsum, bezorgden het team van trainer Willem Kluin de 6de nederlaag op rij. Voor rust scoorde Danny Mooibroek en vijf minuten voor tijd was het Robert Oosterhof die de wedstrijd op slot gooide.

Na een ijzersterk begin, 10 uit 4, is vv Winsum inmiddels afgezakt naar de degradatiezone.