Futsal Winsum bekert verder na thuiszege

Foto: Futsal Winsum

Futsal Winsum heeft vrijdagavond in de Ripperdahal de volgende ronde van de beker bereikt. Door drie treffers van Reinder Haaksema en twee van David Albert Villalta werden de studenten van Drs. Vijfje met 5-1 verslagen.
De score werd geopend door Reinder Haaksema die van afstand raak schoot. Oud-Winsum-doelman Sven van Dam stond, mede doordat Ulco Brinkhuizen over de bal heen sprong, aan de grond genageld. De tweede treffer kwam op naam van David Albert Villalta die om de doelman heen ging en binnen kon schuiven. Albert Villalta kreeg vrijdagavond vele kansen, maar moest ook vaak zijn meerdere erkennen in Van Dam.

Na rust kregen de studenten na een lichte overtreding van Edu de Jong Rosa een penalty te nemen en die werd benut. De thuisploeg pakte het daarna weer goed op. Reinder Haaksema kwam na een steekpass vrij voor de keeper en hij rondde beheerst af. Hierna was het Albert Villalta die door de benen van Van Dam raak schoot, waarbij de doelman de bal slecht kon toucheren. Het slotakkoord kwam op naam van Haaksema. De bal werd na een prima beweging neergelegd door De Jonge Rosa en de inwoner van Sauwerd maakte zijn derde van de avond. Winsum boekte al met al een eenvoudige zege op de ploeg van oud-Winsum-trainer Sees Bergman. De ploeg van Marc Krüger is vrijdag vrij en speelt een week later de lastige uitwedstrijd tegen LTC in Assen.

 

Verslag: Kornelis Prins

Cookieinstellingen