Feestelijke opening gerenoveerde verenigingsgebouw Winsumer IJsbaan

Foto: Winsumer IJsbaan

Nadat in de zomer van 2016 ons clubgebouw van binnen grondig is gerenoveerd, is er afgelopen zomer hard gewerkt aan de buitenkant.

Het gehele gebouw is geschilderd, de schuur is ontdaan van zijn asbesthoudende platen en heeft een geheel nieuw dak gekregen. Dit is allemaal mogelijk geweest door heel veel zelfwerkzaamheid van bestuur en vrijwilligers, subsidie van de Gemeente Winsum, subsidie van Loket Leefbaarheid en de actie van het Winsumer Glazenhuis in december 2014.

Omdat wij trots zijn op het resultaat willen we hier graag bij stil staan op zaterdagmiddag 25 november 2017 van 15.00 tot ca. 17.00 uur tijdens een officiële opening. Leden, Winsumers en alle andere geïnteresseerden: u bent van harte welkom. Weet u al dat u komt, dan verzoeken u om voor 22 november door te geven met hoeveel personen u komt via [email protected] i.v.m. de voorbereidingen.

Naast de officiële opening zijn de leden ook uitgenodigd voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering op vrijdagavond 1 december 2017 om 20.00 uur.

In verband met de natte ondergrond is er aanstaande zaterdag 25 november met onze officiële opening helaas geen gelegenheid om auto’s te parkeren op ons terrein. We verzoeken onze gasten uit Winsum dan ook vriendelijk om te voet of op de fiets te komen. Komt u met de auto dan zijn er drie opties om te parkeren, allen op loopafstand:
1. park Munsterveld
2. parkeerplaats Twaalf Hoven
3. parkeerplaats Gezondheidscentrum / apotheek (via loopbrug naar de Netlaan)

 

Cookieinstellingen