Futsal Winsum klaar in de beker

HAREN – Futsal Winsum is uit de beker gewipt door Oranje Nassau 2. De Winsumers speelden zeer matig en gingen met 5-4 onderuit tegen de eersteklasser uit Groningen.

In de BEA-hal liep het team van coach Marc Krüger in een boeiende wedstrijd eigenlijk achter de feiten aan. De thuisploeg kwam in de eerste helft twee keer op voorsprong, maar de Topklasser uit Winsum wist via Edu de Jonge Rosa en Reinder Haaksema toch met een gelijkspelspel de rust te halen.

Na de hervatting ging het dan mis. Het werd vrij vlot 5-2 voor Oranje Nassau 2, mede door eigen doelpunten van Michiel van Bolhuis en Reinder Haaksema. Laatstgenoemde speler maakte 7 minuten voor tijd dan nog weer wel de aansluitingstreffer, Sander Roorda had een minuut eerder de 5-3 gemaakt, maar daar bleef het uiteindelijk bij.

Fustal Winsum is door de nederlaag klaar in het bekertoernooi en kan zich richten op de competitie. Aanstaande vrijdag is Drs. Vijfje gastheer op het ACLO-complex.