Winkhem scoort op het verkeerde moment

Foto: Jaap Bouwman

VEENDAM – In Veendam speelde Winkhem het dertiende duel van dit seizoen. Van bijgeloof is geen sprake maar er valt een verdenking over wedstrijd dertien. De wedstrijd waarin Winkhem veel te laat in de wedstrijd kwam en laagvlieger Veendam de 3-1 overwinning dankbaar aannam.

De mannen van Winkhem spraken na de wedstrijd met elkaar door over de black out in deze wedstrijd. Voor de grap werd voorgesteld om alleen verslag te doen van het laatste half uur van de wedstrijd. Het was namelijk zo dat gevoelsmatig de gehele ploeg toen pas wakker werd en beseften dat ze de wedstrijd al zo goed als verloren hadden.

Wat er in de ploeg geslopen was is een raadsel. De eerste twee sets waren één groot fouten festival en Flash had geen kind aan de aanmodderende Winsumers, deze sets gingen met 25-21 en 25-16 naar de gastheren. Pas tegen het eind van set drie vielen de ballen weer goed voor Winkhem en werd een verschil van vijf punten in één serve serie rechtgezet. Hoewel het sindsdien gelijk opging was het opnieuw Flash dat nipt de set won(25-23) en de overwinning op zak had.

Met scherpte werd de vierde set gestart. Winkhem wilde laten zien dat ze niet voor niks één van de sterkere ploegen in de competitie is. De gehele set waren het de Winsumer mannen die op voorsprong stonden. De setstand was dan ook zoals men verwachten mag van Winkhem, 18-25.
Winkhem begon veel te laat met scoren, na de wedstrijd werd er voor de teambinding nog uitgebreid gedineerd waardoor de ploeg alsnog met een goed gevoel de avond afsloot.

Komende dinsdag staat de volgende wedstrijd alweer gepland. Unitas komt op bezoek, om 20:30 uur start de wedstrijd in de hal van het AOC aan de Onderdendamsterweg in Winsum.

Verslag + foto: Jaap Bouwman

 

Cookieinstellingen