Open Training SV Bedum groot succes

BEDUM – Woensdagmiddag was de Open Training van SV Bedum. De weersomstandigheden waren perfect en dat was te merken aan het aantal deelnemers.De organisatie had de zaken van tevoren goed voorbereid. Er waren voldoende enthousiaste vrijwilligers en er waren leuke oefenvormen uitgezet.

Om 15.00 uur begon de Open Training voor de groepen 1 t/m 4 van de basisscholen. De toeloop was veel groter dan werd verwacht en dat zorgde ervoor dat de organisatie nog snel een last minute aanpassing moest doen om alle 92 (!!) kids aan het voetballen te zetten.


Uiteindelijk hebben alle kids een leuke training gehad die na afloop werd beloond met ranja, zakje chips en een medaille als aandenken.

In het tweede blok waren de kinderen van groep 5 t/m 8 aan de beurt. Traditiegetrouw was de opkomst met 24 spelers hier iets lager maar ook hier waren er na afloop alleen maar blijde gezichten.

Kortom een zeer geslaagde middag. Alle vrijwilligers die geholpen hebben heel erg bedankt.

En voor alle kinderen die meegedaan hebben: bedankt voor jullie enthousiasme! We hebben er van genoten en de foto’s en filmpjes spreken voor zich!

Tekst en foto’s: Facebookpagina SV Bedum

Cookieinstellingen