Bedrijvenvoetbal Bedum: Pitchen voor lokaal goed doel

Foto: St. Bedrijvenvoetbal Bedum

BEDUM – Stichting Bedrijvenvoetbal Bedum stelt €1000,– beschikbaar. Wat moet je daarvoor doen? Pitchen voor een lokaal goed doel!

Wij willen graag mensen bijeen brengen, laten bewegen en de saamhorigheid in de gemeente Bedum bevorderen. Spelregels hieronder.

Spelregels Pitch Stichting Bedrijvenvoetbal 2018

Zoals u weet organiseert de Stichting Bedrijvenvoetbal Bedum (SBB) jaarlijks twee grote sportieve evenementen voor alle inwoners van Bedum. In het derde weekend van juni organiseren we een voetbaltoernooi voor bedrijven met meer dan 600 voetballers. Voorafgaand is er een sponsoravond voor alle leden van de Bedrijven Vereniging Bedum (BvGB), alle deelnemende bedrijven en sponsoren. De afsluitende feestavond van het bedrijvenvoetbal trekt traditioneel meer dan duizend bezoekers. In de maand december organiseren we ook een zaalvoetbalgala. Gedurende vijf avonden zijn meer dan 300 voetballers actief in sporthal De Beemden. Tijdens de evenementen komen inwoners en ondernemers graag samen. Wij bevorderen daarmee de lokale saamhorigheid en bieden lokale middenstanders een podium.

Wij brengen mensen bijeen en zijn de verbindende schakel tussen sport en bedrijfsleven. Voor ons staan ‘verbondenheid, sportiviteit en gezelligheid’ hoog in het vaandel. De stichting Bedrijvenvoetbal is in de loop der jaren uitgegroeid tot een professionele organisatie.

Met de sponsorinkomsten, de inzet van vele vrijwilligers en in combinatie met een goede organisatie streven we ernaar om jaarlijks een bescheiden bedrag over te houden. Daarmee doen we graag iets terug voor de Bedumer gemeenschap met oog voor de behoeften in de lokale samenleving.

Als stichting worden we regelmatig benaderd door diverse initiatieven. Om iedereen een kans te geven om voor een bijdrage in aanmerking te komen, geven we alle Bedumers dit jaar de gelegenheid om een aanvraag in te dienen. Dit kunt u doen door uw idee aan te leveren via Secretariaat Bedrijvenvoetbal

Wilt u meer weten, dan kunt u bellen met Peter van Dijken, tel 06 38743904.

Uw aanvraag ontvangen we graag uiterlijk maandag 4 juni 2018 met vermelding van:

Doel en doelgroep
Uitwerking idee, activiteiten
Benodigde financiële middelen
Naam, adres, telefoonnummer en mailadres van vertegenwoordiger
In de behandeling van aanvragen hanteren we de volgende uitgangspunten

De bestemming bevordert de leefbaarheid en saamhorigheid in Bedum
De bestemming draagt bij aan het stimuleren van bewegen van inwoners
De bestemming is gericht op samenwerking met de stichting bedrijvenvoetbal, vanuit de gedachte ‘voor wat, hoort wat’
Het initiatief mag zowel een investering zijn of een (eenmalige) activiteit
De aanvraag is bedoeld voor initiatieven die het belang van meerdere inwoners van Bedum dienen
Bedumers zijn betrokken bij en/of (kunnen) profiteren van het beoogde doel
Eerdere winnaars zijn uitgesloten van deelname
Initiatieven die aan het merendeel van de uitgangspunten voldoen krijgen de gelegenheid om te pitchen op donderdag 14 juni. U zult daarover uiterlijk 8 juni bericht ontvangen.

Het bestuur

Cookieinstellingen