Bavvelt ien’t zaand

Foto: Archief WinsumNieuws

BAFLO – “Oude tijden herleven in de gezelligste woonwijk van onze gemeente. We gaan weer volleyballen. En wel op 4, 5 en 6 juli !”

“Ooit was dit het grootste jaarlijkse sportevent in Baflo, het buurt- en straatvolleybal op het CSB terrein. Er werd veel gelachen, vooral om ieders volleybaltalent. De gezelligheid was groot en dat bleef mij altijd bij”, zegt Ronald Benninga van Initiatiefgroep Oosterhuisen. “Jammer dat dit ooit is gestopt.”

“We gaan samen met de buurtvereniging Bosplan er nieuw elan aan geven. Er wordt aan de Buizerd een echt strand aangelegd en we gaan beachvolleyballen in teams van 4 personen. Lekker met de tenen in het zand, drankje erbij en laat de zon maar schijnen aan de Costa del Oosterhuisen. Aangezien we klein beginnen zijn er alleen teams uit de oude gemeente Baflo en is deelname mogelijk vanaf 16+. De eerste teams hebben zich reeds gemeld. We spelen op woensdagavond en donderdagavond de voorrondes en op de vrijdagavond de finale. Het strand wordt aangekleed en onze kleine feesttent zal bol staan van de carribean sfeer!”

Iedere avond zal er voor de spelers en het publiek live muziek aanwezig zijn. Op de woensdag DJ Bas Bosman, op de donderdag een accordeonist en op de finaleavond onze huisband Don’t Do The Drummer. Op de donderdagavond ontvangen de eerste 30 senioren (60+) gratis koffie met appelgebak!

“Ik zou het maar vast GROOT in de agenda zetten. Het winnende team ontvangt de grote COOP Baflo bokaal. Bij alle evenementen in Oosterhuisen ondersteunen wij een goed doel. Deze keer gaat een deel van onze opbrengst naar Dorpshuis Agricola”, aldus een enthousiaste Ronald Benninga.

Opgeven kan via email aan: [email protected], naam team, naam contactpersoon, namen van spelers (minimaal 4), mobielnummer en mailadres. Inleggeld slechts €10,00 p/team.
Info: 06-28811554

Iedereen is van harte welkom aan het strand in de speeltuin aan de Buizerd.

Cookieinstellingen