Winsum JO19-1 en JO17-1 gaan voor promotie

vv Winsum JO17-1

WINSUM – De twee oudste jeugdteams van vv Winsum spelen zaterdag in de tweede ronde van de nacompetitie. De winnaar van deze wedstrijd plaatst zich voor de finale, met als inzet promotie naar de 4e divisie.

Winsum JO19-1
Op 8 punten van kampioen Gorecht werd het team van coach Marc Krüger tweede in de competitie. Het betekende nacompetitie voor de Winsumers, die vorige week aan de Schouwerzijlsterweg begon tegen de leeftijdsgenoten van Flevo Boys. Met een keurige 3-1 overwinning speelde vv Winsum zich naar de volgende ronde.

Aanstaande zaterdag, 9 juni, speelt Winsum JO19-1 in Winschoten tegen WVV1896 JO19-1. De aanvang op Sportpark ‘Stikkerlaan’ is om 12:30 uur. De winnaar plaatst zich voor de finale voor promotie naar de 4e divisie.

Winsum JO17-1

Het team van trainer Nico de Vries eindigde dit seizoen in de hoofdklasse als tweede, met slechts 1 punt achterstand op SV Bedum. Vorige week begon de nacompetitie met een thuiswedstrijd tegen Heerenveense Boys. Na 80 minuten stond het 1-1, maar in de verlenging wisten de Winsumers alsnog de overwinning te pakken.

Aankomende zaterdag, 9 juni, speelt Winsum JO17-1 de tweede nacompetitiewedstrijd. Dan is Velocitas1897 JO17-1 de tegenstander. De wedstrijd in Groningen (Stadspark) begint om 13:00 uur. De winnaar plaatst zich voor de finale voor promotie naar de 4e divisie.