VIOS Warffum krijgt Sportpenning gemeente Eemsmond

WARFFUM – Vanmiddag werd de gemeentelijke sportpenning van de gemeente Eemsmond uitgereikt. Wethouder Harald Bouman reikte de prijs uit  aan turnvereniging VIOS uit Warffum.

Veel leden waren bijeenkomen op de prachtige boerderij van de familie Kool in Warffum om de laatste trainingsavond in een ontspannen sfeer met elkaar te beleven. Enorme ballen in de voortuin, skelters op het verharde gedeelte van de deel, een trampoline, allerlei klim- en speeltoestellen en een smakelijke barbecue in een heerlijk temperatuurtje met volop zon, de kinderen vermaakten zich enorm.

VIOS staat voor Vooruitgang Is Ons Streven en dat maakt de vereniging ook waar. Er wordt hard gewerkt om Warffum, maar ook de gemeente Eemsmond sportief goed op de kaart te zetten. De vereniging haalt dan ook regelmatig het nieuws in de lokale kranten. “Het succes blijft niet onopgemerkt, want ook een aantal turnsters uit de omliggende gemeenten turnen bij VIOS”, aldus de selectiecommissie.

Ook voor diegenen die alleen recreatief willen gymnastieken is VIOS een geschikte vereniging – en zo draagt de club bij aan een gezonde samenleving. Dit alles maakte dat de selectiecommissie besloot de sportpenning aan VIOS uit te reiken.

 

Trainster Sandra met de penning

 

 

Meer foto’s in de fotoserie boven de tekst. Mocht je tegen je wil op een foto staan, laat het ons weten, dan zullen we de foto zo snel mogelijk verwijderen.

Reacties

gallery
112974
WARFFUM – Vanmiddag werd de gemeentelijke sportpenning van de gemeente Eemsmond uitgereikt. Wethouder Harald Bouman
https://winsum.nieuws.nl/sport/20180710/vios-warffum-krijgt-sportpenning-gemeente-eemsmond/
2018-07-10T18:32:29+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2018/07/10181252/DSC_2290.jpg
Nieuws, Sport