vv Winsum spaart eigen velden

Eerste training vv Winsum
Eerste training vv Winsum
Foto: HogelandNieuws

KLOOSTERBUREN – Zaterdag was vv Winsum met de JO-19, B- en A-selectie te gast bij de voetbalvereniging Kloosterburen. De drie selecties van de Winsumer voetbalvereniging werkten daar de eerste training in voorbereiding op het nieuwe seizoen af.

En dat terwijl de eigen velden er piekfijn uitzien. “En dat willen ze graag zo houden, daarom trainen ze hier !”, laat Kloosterburen-voorzitter Ron Bolt weten. Hij is op dat moment in gesprek met mensen van FC LEO, de club waarmee de eigen jeugdafdeling is gefuseerd. In Leens zijn de velden nog te slecht om op te trainen, dus is men op zoek naar een geschikt veld in de buurt. Nu vv Winsum – wie het eerst komt …….. – ook al voor de komende week het veld in Kloosterburen heeft vastgelegd, lijkt FC LEO het nu verder weg te moeten gaan zoeken. Kunstgras in Groningen of Grijpskerk lijkt het meest voor de hand liggende oplossing.

Dat is niet de zorg van trainer Bert Vos, die de Winsumers voor het eerst onder z’n hoede heeft. Hij kan de komende week gewoon lekker trainen. Op gras in Kloosterburen.

Bert Vos volgt de partijspel

 

Cookieinstellingen