Leerlingen Togtemaarschool: ‘Arjen, volg je hart!’

Foto: Togtemaarschool

BEDUM – Deze foto komt van kinderen van groep 7 en 8 van de Togtemaarschool in Bedum, de oude basisschool van Arjen. Ook zij hopen dat hij zijn hart volgt!

De leuke foto van de leerlingen heeft alles te maken met de actie ‘Arjen, volg je hart’, die supporters van FC Groningen hebben opgezet om Arjen Robben te bewegen naar huis te komen.

De oud-Bedumer – die via PSV, Chelsea en Real Madrid bijna 10 jaar geleden neerstreek in Zuid-Duitsland en voor Rekordmeister Bayern München ging spelen – kondigde kortgeleden aan dat dit zijn laatste seizoen is bij de Duitse topclub. Over wat de sterspeler na dit seizoen gaat doen houdt de 34-jarige Bedumer alle opties open. Hij zou kunnen kiezen voor nog een lucratief avontuur in Amerika, Japan of rijke olieclub, maar de supporters van de FC en dus óók de leerlingen van Arjens basisschool willen hem bewegen om terug te keren naar Groningen.

De eerste actie was het verspreiden van de open brief van dé FC-supporters, die al op social media en veel ramen in de provincie te lezen is.

Cookieinstellingen