Trainer Ronald Bouwman volgt zijn hart

Foto: Archief HN

UITHUIZERMEEDEN – Ronald Bouwman – hoofdtrainer van SV De Heracliden – gaat de Meister club aan het eind van het seizoen verlaten.

De Meisters hadden de intentie uitgesproken om verder te gaan met Bouwman. Na een fantastische start van het seizoen maakte ‘Hera 1’ de laatste maanden een vrije val op de ranglijst en vecht het tegen degradatie. Het was voor het bestuur echter geen reden om het contract met de oefenmeester na twee seizoenen alweer te ontbinden. Sterker nog, Bouwman past prima binnen de cultuur van de vereniging en ook is er een goede verstandhouding tussen de hoofdtrainer, de spelers en staf van het eerste elftal.

Oude liefde

Onlangs werd Ronald Bouwman benaderd door SV Woltersum. De vereniging waar hij zelf heeft gespeeld en die diep in z’n hart zit. Hij kon het aanbod van de zondag vijfdeklasser dan ook niet laten schieten.

Ronald Bouwman was voordat hij Op Meij trainer werd werkzaam bij o.a. VV Eenrum, VV Farmsum en ……… Woltersum. Met alle drie de clubs wist de sympathieke oefenmeester promotie af te dwingen.

Door het vertrek van Bouwman zal De Heracliden op zoek moeten naar een nieuwe trainer.

Trainers die geïnteresseerd zijn in deze vacante functie bij SV De Heracliden voor het voetbalseizoen 2019-2020 mogen hun ambitie reeds kenbaar maken op het e-mailadres: [email protected]

Reacties

article
128531
UITHUIZERMEEDEN – Ronald Bouwman – hoofdtrainer van SV De Heracliden – gaat de Meister club
https://winsum.nieuws.nl/sport/20181220/trainer-ronald-bouwman-volgt-zijn-hart/
2018-12-20T02:25:45+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2018/12/20022421/ARD_6938.jpg
Nieuws, Sport