VACATURE: VV SIOS zoekt hoofdtrainer

Foto: Archief HN

Voetbalvereniging SIOS uit Sauwerd is een voetbalvereniging met een mooie historie. De vereniging vervult een belangrijke sociale rol binnen Sauwerd en de omliggende dorpen.

De vereniging heeft twee seniorenteams, twee damesteams, een team voor 35+ en diverse jeugdteams. Daarnaast hebben we een grote groep vrijwilligers die de vereniging draaiende houden.

In verband met het vertrek van de huidige trainer, zoeken we per ingang van seizoen 2019 – 2020 een trainer voor het 1e elftal Heren. Het 1e elftal (gemiddelde leeftijd 23 jaar) speelt dit seizoen op zaterdag in de 4e klasse.

Wij zoeken een enthousiaste en positief ingestelde trainer die betrokkenheid bij de vereniging toont. Je begeleidt en coacht het 1e elftal tijdens de wedstrijden en verzorgt op dinsdag- en donderdagavond de trainingen. Verder vragen wij een duidelijke interesse, visie en betrokkenheid ten aanzien van de jeugd. Het is een vereiste dat je in bezit bent van de benodigde diploma’s.

Je kunt reageren tot 31 december 2018 (graag met salarisindicatie). Daarna zal de sollicitatiecommissie een aantal kandidaten uitnodigen voor een kennismakings-gesprek. Sollicitaties kunnen gestuurd worden naar:

VV SIOS
t.a.v. Saskia Visser
Oosterstraat 30
9771 AS Sauwerd
[email protected]

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Sander Visser op telefoonnummer (06) 33 33 27 69.

Cookieinstellingen