Artemis Fun Run groot succes

Foto: Janneke Cazemier

WINSUM – De eerste Artemis Fun Run is een schot in de roos gebleken. Ruim veertig belangstellenden meldden zich zondagmorgen in de ontmoetingsruimte van Verpleeghuis De Twaalf Hoven in Winsum.

Met als achterliggende gedachte meer leden te werven maar vooral ook om kinderen tot meer bewegen aan te moedigen had de activiteitencommissie samen met het bestuur van de loopgroep Artemis uit Winsum het plan bedacht voor de organisatie van deze run, waaraan geen kosten waren verbonden. In de diverse media is hiervan melding gemaakt. Dan is het toch afwachten hoe groot de animo is. Deze bleek met 40 belangstellenden dus groot te zijn.

Na een welkomstwoord en een korte toelichting door Gea Meulema van de activiteitencommissie gingen de deelnemers onder, dat moet gezegd, schitterende weersomstandigheden van start op een verkeersluwe route van ongeveer twee kilometer over de Netlaan, door het Potmaarbos en door de wijk Potmaar. Het was voor jong en oud gedurende maximaal een uur genieten geblazen. Na afloop was er thee, ranja en koffie in de Twaalf Hoven. Artemis gaat deze eerste run evalueren maar gelet op de grote opkomst is de kans heel groot dat er binnenkort een tweede en wellicht meerdere runs volgen.

Reacties

article
132621
WINSUM – De eerste Artemis Fun Run is een schot in de roos gebleken. Ruim
https://winsum.nieuws.nl/sport/20190225/artemis-fun-run-groot-succes/
2019-02-25T15:20:30+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2019/02/25001952/Fun-Run-24-2-2019.jpg
Nieuws, Sport