Clubkassen sportverenigingen gespekt

Foto: Archief HN

HET HOGELAND – Een aantal clubs uit de regio weet zijn kas gespekt door de Vriendenloterij. Deze achterban steunt clubs door specifiek voor deze vereniging mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar de clubkas. 

SV Merna uit Wehe-Den Hoorn kreeg er dankzij de achterban in 2018 7.074 euro extra bij in de clubkas. Drie verenigingen in Bedum waren samen goed voor € 5.670. SV Bedum was goed voor bijna de helft van dat bedrag: 2.781 euro.

VV Eenrum zag haar banksaldo met € 4.361 groeien. In Usquert zagen twee verenigingen samen 945 euro worden bijgeschreven, waarvan 770 euro voor G.A.V.Unitas.

In Winsum zagen eveneens twee verenigingen een positieve wijziging op de bankrekening. Samen goed voor 905 euro: het grootste gedeelte –  € 729,00 – ging naar O.L.G (vereniging Ontspanning Lichamelijk Gehandicapten).

Rabobank Clubkas Campagne

Dinsdagavond was in Leek de finale-avond van de clubkascampagne van de Rabobank. Hieraan deden 242 verenigingen, waaronder VV Kloosterburen. De voetbalclub uit het Marnedorp ging met een cheque van € 357 huiswaarts.

Chris Zegers presenteerde deze avond. Voorzitter Theo Wijma en Alinde Korhorn tonen de cheque.

 

Reacties

Cookieinstellingen