Meest succesvolle seizoen Mini’s Winkhem ooit!

Een gedeelte van de succesvolle jeugdafdeling
Een gedeelte van de succesvolle jeugdafdeling
Foto: Fb Winkhem

WINSUM – Mini-volleybal zit in de lift in Winsum. Het aantal mini’s is de afgelopen drie jaar explosief gestegen en aan het begin van het seizoen telde Winkhem 30 mini’s verdeeld over 5 teams. Deze teams komen op verschillende niveaus uit in het CMV volleybal en worden op donderdag getraind door Rosalie en Liesbeth.

In de seizoenen hiervoor waren een aantal teams al een keer kampioen geworden, maar dat alle teams in één seizoen kampioen zijn geworden is nog niet eerder gebeurd!

Een seizoen bestaat uit 2 helften en in december werd mini’s 3 al kampioen op Niveau 3. Een zeer knappe prestatie, omdat ze net nieuw waren op dit niveau. In januari startte de 2e helft van de competitie. Mini’s 1 ging goed van start op niveau 4 en wist al gauw afstand te nemen van de andere teams en dat resulteerde dat ze in Maart al kampioen waren. Mini’s 2 komt uit op niveau 3 en gingen ook voortvarend van start en ook zij konden in maart al het kampioenschap binnenspelen. Mini’s 4 was nieuw in de competitie, spelend op niveau 3, en moesten nog even wennen, maar op de allerlaatste wedstrijddag wisten ook zij het kampioenschap binnen te halen. Mini’s 5 komt uit op niveau 2 en tot de allerlaatste wedstrijd bleef het spannend of ze ook kampioen konden worden. Het was een spannende wedstrijd, maar ze bezweken niet onder de druk en daar was het kampioenschap.

Als vereniging zijn we erg trots op al deze mini’s, want was is het een knappe prestatie als je net begint op een nieuw niveau of net bent gestart met volleybal en dan direct kampioen worden! We hopen dan ook dat ze komende jaren met veel plezier bij Winkhem blijven volleyballen.

Volleybalvereniging Winkhem

 

Cookieinstellingen