Johannes Pool Toernooi: gezellig dagje uit

BAFLO – Zondag werd voor de elfde keer het Johannes Pool-toernooi gehouden. Op het zonovergoten Coop Vertstraete Sportpark waren de pauzes tussen de wedstrijden door zeer welkom voor de voetballers m/v.

Het werd een dorstig toernooi, waar de penningmeester van voetbalvereniging Rood Zwart Baflo niet zo veel problemen mee zal hebben gehad. Verder was het net als de vorige edities gewoon weer ontzettend gezellig, voor, tijdens en na het voetbal. Het weerzien van oude bekenden, lekker ballen, een hapje en een drankje, op de achtergrond lekkere muziek – Klaas’ Choice – door de luidsprekers, drankje, lekker ballen, drankje, prijsuitreiking, drankje, drankje, drankje…………

Er werd uiteraard weer afgesloten met muziek. Geheel tegen de zin in van mede-organisator Klaas Zuidema was op verzoek van de overige commissieleden van het toernooi een Nederlandstalige zanger gecontracteerd: Zanger Orlando Uitenwerf, voetballer van VV Den Ham, die als Zwarte Jannes overal een feestje weet te bouwen. Daarna kwam dan Zuidema’s muzikale voorkeur: The Outtakes. het steviger gitaarwerk zoals Johannes Pool had gewild.

Zwarte Jannes en z’n grootste fan Hansie Hansie (r)

 

Reacties

Cookieinstellingen